Keuringen  / Taxipas Medische Keuring

Taxipaskeuring

Indien u uw taxipas wilt verlengen of aanvragen, dient u elke vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Bij ons kunt u terecht voor de medische keuring. Deskundig en goedkoop.

Chauffeurskaart taxi (taxipas) verlengen

Indien u uw taxipas wilt verlengen of aanvragen, dient u elke vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Personenvervoer vraagt een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn ons bewust van het maatschappelijk belang van uw taxipas in uw beroep. Daarom kunt u bij ons snel en voor een lage prijs terecht. Onze deskundige keuringsartsen helpen u graag met uw keuring, zodat u snel zekerheid heeft over uw taxipas. U ontvangt direct na de keuring de uitslag mee voor uw aanvraag bij Kiwa.

Hoe verleng ik mijn taxipas?

We adviseren u tijdig voor het verloop van het huidige taxipas de procedure in gang te zetten, zodat u voldoende tijd heeft.
1

U begint met het indienen van uw aanvraag via de website van KIWA.

2

Na het indienen van de aanvraag ontvangt u na een paar werkdagen de aanvraagformulieren op uw adres. 

3

Maak een afspraak voor de keuring via onze website. 

4

De keuringsarts van eVidi Medical voert de keuring uit. Tijdens de keuring wordt u medische geschiedenis besproken en worden een aantal onderzoeken uitgevoerd, zoals het meten van het zicht en de bloeddruk. Een screeningstest op suikerziekte is onderdeel van de keuring. Hiervoor is een urinemonster nodig. De keuringsarts vult vervolgens het formulier met het resultaat van de medische keuring in.

5

U stuurt het formulier samen met de andere documenten die het Kiwa van u vraagt op. U krijgt via Kiwa uw taxipas, indien u medisch goedgekeurd bent en alle documenten compleet zijn.

Wilt u direct een afspraak maken voor een keuring?

Heeft u nog vragen?

Meer informatie over onze keuringen vindt u hier.

Medische aandoeningen

Moet u medische keuring ondergaan voor één van de onderstaande aandoeningen?

Als u een normale rijbewijskeuring moet ondergaan, sluit u deze melding en gaat u door met de huidige afspraak boeking.